Denmark

Download information leaflet

Mødestedet
for alle brugere og producenter af referencematerialer
Hvem er vi?
Hvem er vi?
Hensigten med ”European Virtual Institute for Reference Materials (VIRM) er at tilbyde Mødestedet til alle i Europa med interesse i referencematerialer. Det involverer aktivt grupper af eksperter fra hele Europa, heriblandt forskningsinstitutter, offentlige og private laboratorier, producenter af referencematerialer og industrierne.
Formålet er at gøre det lettere at sprede information og vejledning og at få kendskab til og hjælp vedrørende referencematerialer og lignende områder. Det innovative ved VIRM er dets virtuelle struktur, som kombinerer minimal logistisk infrastruktur med maksimal effektivitet i et europæisk netværk. Instituttets virksomhed dækker alle europæiske lande.
For hvem?
VIRM er for alle, som har brug for at fastholde en god kvalitet i arbejdet. Korrekte målinger er væsentlige for at opretholde og kontrollere kvaliteten af produkter og processer i forskning, fremstilling og handel. Med korrekte målinger kan man påvise, at man følger national lovgivning, og de hjælper dermed industrien til at udvikle en bæredygtig økonomisk vækst.
Hvad tilbyder vi?
Via sin hjemmeside tilbyder VIRM en bred vifte af værktøjer inden for referencematerialer og kvalitetskontrol. Medlemmer vil have ubegrænset adgang til hjemmesidens fælles faciliteter, hvor der vil være nyhedsbreve og information for såvel brugere som producenter af referencematerialer. Af fælles faciliteter kan nævnes:
•         en søgbar database (f.eks. ‘Find et RM’)
•         bibliotek med artikler (der kan downloades)
•         netværk-links til andre projekter og/eller guidelines relateret til referencematerialer, QA/QC, rutineanalyse osv
•         begivenheder (konferencer, workshops, kurser)
•         producenter af referencematerialer
•         hjælp og råd til brugere
•         ordbog
•         adgang gennem Nationale Kontaktpersoner for hjælp med sprog mv.
•         elektronisk Nyhedsbrev
•         uddannelse

Og meget mere ……
Hjemmeside
Det Virtuelle Instituts hjemmeside udgør forbindelsen mellem instituttets medlemmer. Den giver gode søgemuligheder (personer, projekter, referencematerialer mv.) og er det centrale sted for dig, som vil sprede information (www.VIRM.net)
Nyhedsbrev
Bliv opdateret via e-mails om den seneste information, nyheder, konferencer, nye referencematerialer mv. i referencematerialeverden.
VIRM Hjælpefunktion
Dette er den eneste del af instituttet, som ikke er virtuel. Medarbejderne arbejder med en løbende opdatering af hjemmesiden, men kan også hjælpe dig med dine spørgsmål ved at videresende disse til de relevante eksperter i instituttet (info@VIRM.net).
Nationale kontaktpersoner
Kontaktpersoner findes i alle europæiske lande. De vil sprede information, og de vil være parate til at svare på dine spørgsmål, og så taler dit sprog.
Links
Det virtuelle institut vil linke til alle interessenter i referencematerialeverden, til producenter og til brugere, til internationale organisationer, ja kort sagt til dig!
Hvordan bliver man medlem?
Medlemskab giver adgang til alle VIRM tjenester, nyhedsbreve, anvendelse af databaser, downloading af faciliteter mv. Se og oplev vor hjemmeside www.VIRM.net, hvor du kan ansøge direkte, on-line, ved at udfylde ansøgningsskemaet.
Kontakt os
Gå ind på hjemmesiden: http://www.VIRM.net
Når du er inde, klik på dit flag og find information på dit sprog.
VIRM’s kontaktperson for Danmark er:
Ms Ulla Lund
Eurofins A/S
Strandesplanaden 110
DK-2665 Vallensbæk Strand
DANMARK
Tel:       +45-7022 4230
Fax:      +45-7022 4255
E-mail:  ulla.lund@eurofins.dk
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kontakt hjælpefunktionen på: info@VIRM.net.

Comments are closed.